“Jag hoppar inget jävla bungyjump” – Att vara någons fru

Blogg: Att vara någons fru
Namn: Emma Lindquist
Ålder: 31

Special features:

Det skulle väl vara mitt snabbpratande, då.  Herrejäklar vad jag pratar fort, jag klår den bästa auktionsförrättaren any time.

Vilka tre saker kan du inte vara utan i Turkiet?

Om vi bortser från det uppenbara som Silkesapa och man, så tar jag med mig solskyddsfaktor femtio till min överläpp (solmusche, oh yes), min kamera och en fancy baddräkt som jag kan känna mig fransk och svår i.

Vad skulle du helst testa på under resan?

Djuphavsfiske! Jag älskar att fiska.

Vad vägrar du göra?

Jag hoppar inget jävla bungyjump, det gör jag bara inte.

Vem är du i gruppen?

Jag är nog den som tycker att hon har förbaskat bra idéer. Och så är jag den som inte riktigt förstår sambandet mellan handling och konsekvens alla gånger utan mer tänker “åh! vilken bra idé – låt oss sälja Inredningsfrun till den där trevlige herren i skägg där borta, det vore ju JÄTTEroligt!”.

Tror du att ni lyckas? Kan man bli stor i Turkiet på bara en vecka?

Alltså… Jag tror fasiken vi har en riktigt bra chans, iallafall. Fake it til you make it, ni vet. Jag tror stenhårt på illusionens kraft, och kommer vi ner fyra fruntimmer med ett kamerateam så kommer folk automatiskt tro att vi är big shit in Sweden och då – tja. Vi får se, men jag har hopp.

Varför gör du det här?

För att jag kan. Lät det mopsigt, kanske? Jag menar såhär; jag vill på nåt sätt bevisa att ingenting är omöjligt och att man kan skapa sig en del fantastiskt roliga möjligheter. Som det här. Vaknar jag upp en dag och tänker att det vore vansinnigt fiffigt att producera en turkisk musikvideo – tja, varför inte göra det då? Och det är häftigt. Att känna att man kan ta kontroll över så mycket av sina idéer och genomföra dom.

Kan du sjunga?

Absolut inte.

Vad tror du att de andra kommer bidra med?

Malena kommer såklart vara den där svala-men-ändå-varma-vackra som man kan skicka fram när någon behöver avväpnas (typ tullen och så), Marika kommer vara den där komplett galna kvinnan som får alla att säga hon gjorde väl inte…? Petra tror jag kommer vara den absolut största överraskningen för alla. Hon är mycket, mycket mer än man kan ana på bloggen.

Tror du att dina läsare kommer att få en ny bild av dig?

Hm. Nej, det tror jag faktiskt inte. Jag kanske låter annorlunda än vad folk har föreställt sig, men jag är nog pretty much samma yviga, ironiska jag i person.

Vad hoppas du på med de här programmen?

Jag hoppas på ett minne för livet, framförallt. Något jag kan se tillbaka på och säga jag gjorde det. Och så hoppas jag att denna (egentligen helt impulsiva grej) ska inspirera någon som sitter med en idé de inte riktigt våga hoppa för, att faktiskt göra det. Hoppa. Det blir så mycket roligare att vara människa då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>